Generálkivitelezés

Szeretné a házépítéssel kapcsolatosan az idegeskedést a minimálisra csökkenteni?

Ha magunk szeretnénk koordinálni és intézni az új ház építés során felmerülő összes teendőt, akkor fel kell készülnünk, hogy nem lesz zökkenőmentes és rendkívül összetett feladatokat kell majd ellátnunk. A családi ház építés során magunknak kell megoldani a hivatali ügyek intézését, össze kell hangolni a szakipari munkafolyamatokat, megfelelően kell ütemeznünk az építőanyag rendelést, és ezen felül még rengeteg kisebb felmerülő problémára is nekünk kell megoldást találnunk. Hogy ezt a terhet levegyük saját vállunkról és elkerüljük a felesleges idegeskedést, érdemes generálkivitelező mellett dönteni. Ebben az esetben a generálkivitelező cég, a családi ház építés során minden folyamatot összehangol és koordinál, az új ház elkészültével kulcsrakészen adja át otthonunkat.

A sok éves és szerte ágazó kapcsolatrendszerünknek köszönhetően, generalkivitelező partnereink minden esetben:

A generálkivitelezési megbízásaink esetén teljes körű szolgáltatást nyújtanak partnereink akár a tervezés első lépéseitől egészen a kulcsrakész állapotig, a megrendelőink igényeihez igazodva és álmait megvalósítva. Generálkivitelezés során nem csak az a fontos, hogy alaptól egy kézben legyen a kivitelezés, de már a tervezés során, illetve leginkább annak a befejezése során, akár pénzben kifejezve kifizetődő a kivitelező bevonása a folyamatba.

Generálkivitelező esetén fontos kritérium, hogy megfelelő szakmai tapasztalattal, illetve háttérrel rendelkezzen ugyanis a garanciális kérdéseknél ez kulcsfontosságú lehet. Ezért az érdeklődőknek bejárást biztosítunk partnereink folyamatban lévő építkezésére, hogy erről saját szemükkel meg tudjanak győződni.

general-kivitelezes-folyamata-smallhousegeneralkivitelezes-kecskemet-tervezes-smallhome
general-kivitelezes-folyamata-smallhousegeneralkivitelezes-kecskemet-tervezes-smallhome

Hogyan tudnak generálkivitelező partnereink segíteni?

Házépítés kapcsán általában kőművesek, ács és tetőfedők, villanyszerelők, gépészek, burkolók festők és más szakiparosok munkájának szervezése jut eszünkbe. Pedig az anyagbeszerzés idő- és térbeli koordinálása, az építési technológiák, a száradási és kötési idők figyelembevétele, a különleges időjárási körülményekkel (téli fagyos ill. nyári túl meleg időjárás, eső stb.) való kalkulálás mind a generálkivitelezés munkafolyamatának fontos része.

Az utóbbi időszakban az energiaárak kiszámíthatatlan emelkedésével új irányt vett az építőipar. A téglaházak iránti kereslet mellett megjelent a fokozott hőszigetelésű, tégla + dryvit rendszerű családi házak iránti érdeklődés. Ezen korszerű építőanyagok szakszerű beépítésével megszüntethetők az energiapazarlás legfőbb okozói, a hőhidak. A tartós minőségi színvonal érdekében generálkivitelező partnereink az új technológiákhoz szükséges gépekkel, szerszámokkal és folyamatosan képzett szakemberekkel mindig az élen jár.

generalkivitelezes-kecskemet-tervezes-smallhome
generalkivitelezes-kecskemet-tervezes-smallhome

A mai környezettudatos és energiatakarékos szemlélet egyre több megbízónkat  ösztönöz alacsony energiafelhasználású házak építésére. Az alacsony hőátbocsátási tényezőnek (U=0,2 W/m²k) köszönhetően hagyományos gázfűtés mellett napenergiával, talajhővel is hatékonyan üzemeltethetők. Ehhez azonban már a tervezési fázisban kidolgozott műszaki koncepcióval kell rendelkezni, hogy az egyedi gépészeti megoldásokkal valóban komfortosan és költségkímélően működjön az épület.

Amit partnereink biztosan nyújtani tudnak:

general-kivitelezes-folyamata-smallhousegeneralkivitelezes-kecskemet-tervezes-smallhome

Partnereink mindig törekszenek az új és magas szintű technológiák elsajátítására, hogy megfeleljenek a kor követelményeinek. Figyelünk arra, hogy ügyfeleinkkel kölcsönös megelégedettségen alapuló hosszú távú, korrekt kapcsolatot tartsunk fenn. Keressen minket bizalommal!

Hol tervezünk? Generál kivitelezés:

Tekintse meg ajánlatainkat

Kapcsolatfelvétel

Ha felkeltettük érdeklődését ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot egy ingyenes konzultációhoz.

Elérhetőség
Térkép
Kövessen minket
Kérdése van?